BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Zotërinj, bëni ç'është e drejtë dhe arsyeshme ndaj shërbëtorëve, duke ditur se edhe ju keni një Zotëri në qiejt

Kolosianeve 3:25

Zanafilla 15:6