BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Përveç kësaj Zoti vetë ecën para teje; ai do të jetë me ty; nuk do të të lërë dhe s'ka për të të braktisur; mos u tremb dhe mos u tmerro"

Ligji i përtërirë 31:8

Veprat 5:16