BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Atij që mallkon të atin dhe të ëmën, llamba do t'i shuhet në terrin më të madh

Fjalët e urta 20:20

Romakeve 12:10