BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Mbillni për vete sipas drejtësisë, korrni sipas dhemshurisë, lëroni arën tuaj të lënë djerrë, sepse është koha për të kërkuar Zotin, derisa ai të vijë dhe përhapë mbi ju drejtësinë

Osea 10:12

Romakeve 10:13