BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Njeriu i urtë i trëmbet së keqes dhe largohet prej saj, por budallai zemërohet dhe është fodull

Fjalët e urta 14:16

Lluka 6:21