BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Pasojë e drejtësisë do të jetë paqja, rezultat i drejtësisë qetësia dhe siguria përjetë

Isaia 32:17
Jakobi 1:5-6