BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Në të vërtetë, në të vërtetë po ju them: Ai që e dëgjon fjalën time dhe beson në atë që më ka dërguar, ka jetë të përjetshme, dhe ai nuk vjen në gjyq, por ka kaluar nga vdekja në jetë

Gjoni 5:24

Isaia 33:5