BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Peshimi i dyfishtë është i neveritshëm për Zotin dhe peshorja e pasaktë nuk është një gjë e mirë

Fjalët e urta 20:23

Isaia 32:17