BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Frika e Zotit të çon në jetë; kush e ka do të mbetet i ngopur dhe nuk do të preket nga asnjë e keqe

Fjalët e urta 19:23
Hebrenjte 11:4-6