BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Çoni sytë tuaj drejt qiellit dhe shikoni tokën që ndodhet poshtë, sepse qiejtë do të davariten si tym, toka do të konsumohet si një rrobe dhe po kështu banorët e saj do të vdesin; por shpëtimi im do të vazhdojë përjetë dhe drejtësia ime nuk do të mungojë kurrë

Isaia 51:6

Gjoni 11:25