BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Ki besim tek Zoti dhe bëj të mira; bano vendin dhe shto besnikërinë

Psalmet 37:3
Fjalët e urta 4:20-23