BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Perëndia i dha Salomonit dituri, zgjuarsi të madhe dhe një mëndje të hollë si rëra që është në bregun e detit

1 i Mbretërve 4:29

Fjalët e urta 22:9