BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Éshtë Fryma që jep jetë; mishi nuk vlen asgjë; fjalët që po ju them janë frymë dhe jetë

Gjoni 6:63

Fjalët e urta 18:10