BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Njeriu bujar do të pasurohet dhe ai që vadit do të vaditet gjithashtu

Fjalët e urta 11:25
Efesianeve 3:8-12