BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Edhe një turmë nga qytetet përreth turrej në Jeruzalem, duke sjellë të sëmurët dhe ata që mundoheshin nga frymëra të ndyra dhe të gjithë shëroheshin

Veprat 5:16

2 Selanikasve 2:13