BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Davidi i tha pastaj të birit Salomon: "Ji i fortë dhe trim, përvishju punës, mos ki frikë dhe mos u trondit, sepse Zoti Perëndi, Perëndia im, do të jetë me ty. Ai nuk do të lërë dhe nuk do të braktisë deri sa të mbarosh tërë punën për shërbimin e shtëpisë të Zotit

1 i Kronikave 28:20
1 Korintasve 6:18-20