BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Bëj që të ndjej gëzim dhe ngazëllim; bëj që kockat që ke thyer të kremtojnë edhe ato

Psalmet 51:8
1 Gjoni 4:20-21