BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Unë po ju pagëzoj me ujë, për pendim; por ai që vjen pas meje është më i fortë se unë, dhe unë nuk jam i denjë as të mbaj sandalet e tij; ai do t'ju pagëzojë me Frymën e Shenjtë dhe me zjarrin

Mateu 3:11


 

Kapitulli 81Beniaminit i lindi Balahu, djali i tij i parë, Ashbeli, i dyti, Anbarahu, i treti,
2Nohahu, i katërti dhe Rafa i pesti.
3Bijtë e Belahut ishin Adari, Gheri, Abihudi,
4Abishua, Naamani, Ahoahu,
5Ghera, Shefufani dhe Hurami.
6Këta ishin bijtë e Ehudit (që ishin të parët e shtëpive atërore të banorëve të Gebës që u internuan në Manahath):
7Naamani, Ahijahu dhe Ghera, që i internoi; atij i lindën Uza dhe Ahihudi.
8Shaharaimit i lindën fëmijë në tokën e Moabit, mbasi u nda nga bashkëshortja e tij,
9lindi Jobabi, Tsibia, Mesha, Malkami,
10Jeutsi, Shakia dhe Mirmah. Këta ishin bijtë e tij, të parët e shtëpive të tyre atërore.
11Nga Hushimi lindën Abitubi dhe Elpaali.
12Bijtë e Elpaalit ishin Eberi, Mishami, Shemedi, që ndërtoi Onon, Lodin dhe fshatrat përreth,
13Beria dhe Shema, që ishin të parët e shtëpive atërore të banorëve të Ajalonit dhe që i bënë të ikin me vrap banorët e Gathit.
14Ahio, Shashaku, Jeremothi,
15Zebadiahu, Aradi, Ederi,
16Mikaeli, Ishpahu, Joha ishin bijtë e Beriahut.
17Zebadiahu, Meshulami, Hizki, Heberi,
18Ishmerai, Jizliahu dhe Jobabi ishin bijtë e Elpaalit,
19Jakimi, Zikri, Zabdi,
20Elianai, Tsilethaj, Elieli,
21Adajahu, Berajahu dhe Shimrathi ishin bijtë e Shimeit.
22Ishpani, Eberi, Elieli,
23Abdoni, Zikri, Hanani,
24Hananiahu, Elami, Anthothijahu,
25Ifdejahu dhe Penueli ishin bijtë e Shashakut.
26Shamsherai, Shehariahu, Athaliahu,
27Jaareshiahu, Elijahu dhe Zikri ishin bijtë e Jerohamit.
28Këta ishin të parët më të rëndësishëm të shtëpive atërore në brezat e tyre; ata banonin në Jeruzalem.
29I ati i Gabaonit banonte në Gabaon dhe gruaja e tij quhej Maakah.
30I parëlinduri i tij ishte Abdoni; pastaj i lindën Tsuri, Kishi, Baali dhe Nadabi,
31Gedori, Ahio, Zekeri,
32dhe Miklothi të cilit i lindi Shimeahu. Edhe këta banuan përballë vëllezërve të tyre në Jeruzalem bashkë me vëllezërit e tyre.
33Nerit i lindi Kishi; Kishit i lindi Sauli, Saulit i lindi Jonathani, Malkishua, Abinadabi dhe Eshbaali.
34I biri i Jonathanit ishte Merib-Baali. Merib-Baalit i lindi Mikahu.
35Bijtë e Mikahut ishin Pitoni, Meleku, Taarea dhe Ashazi.
36Ashazit i lindi Jeoadahu; Jeoadahut i lindën Amekethi, Azmavethi dhe Zimri; Zimrit i lindi Motsa.
37Motsas i lindi Binea, bir i të cilit ishte Rafahu, bir i të cilit ishte Eleasahu, bir i të cilit ishte Atseli.
38Atseli pati gjashtë bij, emrat e të cilëve ishin: Azrikam, Bokeru, Ishmael, Sheariah, Obadiah dhe Hanan. Tërë këta ishin bij të Atselit.
39Bijtë e Eshekut, vëllait të tij, ishin Ulami, djali i parë, Jeushi i dyti, dhe Elifeleti, i treti.
40Bijtë e Ulamit ishin njerëz të fortë dhe trima, harkëtarë të mirë; ata patën shumë bij e nipër, njëqind e pesëdhjetë. Tërë këta ishin trashëgimtarë të Beniaminit. • Versione tjera  
 • English
 • Français
 • Deutsch
 • Español
 • Português
 • Italiano
 • Nederlands
 • Român
 • Dansk
 • Svensk
 • Suomi
 • Norsk
 • Čeština
 • русский
 • Український
 • Български
 • Polski
 • Hrvatski
 • Magyar
 • Shqiptar
 • עברית
 • Türk
 • 圣经
 • 聖經
 • 한국의
 • 日本語
 • Tiêng Viêt
 • ภาษาไทย
 • Tagalog
 • Indonesia
 • हिन्दी
 • தமிழ்
 • ਪੰਜਾਬੀ
 • اردو
 • Somali
 • Kiswahili
 • العربية