BIBLEPAGE.NET

Një rehatshme leximit të Biblës në internet

Vargu i Ditës

Të folurit tuaj të jetë gjithnjë me hir, i ndrequr me kripë, që të dini si duhet t'i përgjigjeni gjithsecilit

Kolosianeve 4:5
 
Ati ynë

Ati ynë që je në qiell;
Që emri juaj të jetë i shenjtëruar;
Ardhtë mbretëria jote;
U bëftë vullneti yt në tokë si në qiell.
Na e jep sot bukën tonë të përditshme.
na i falë mëkatet tona dhe të na ndihmojë për të falur ata kaluan që kundër nesh.
E mos na në tundim.
Por na çliro nga i ligu.
Sepse është e qu'appartiennes juaj e mbretërisë, lavdi dhe fuqi për
Për shekuj dhe shekuj

Amen.